Paroc

Energieffektiva isolerlösningar

Kort om Paroc

  • Tillverkar energieffektiva isoleringlösningar
  • Brett utbud av ljudabsorbenter, undertak och vägglösningar
  • Kund- och marknadsorienterade
  • Kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling

Brett urval av ljudabsorbenter, undertaks- och vägglösningar

Under varumärket Parafon erbjuder Paroc ett brett utbud av ljudabsorbenter, undertak och vägglösningar för att skapa en behaglig arbets- och boendemiljö med god rumsakustik.

Under varumärket Paroc erbjuder de ett brett utbud av produkter och lösningar för all traditionell byggnadsisolering, teknisk isolering samt fartygsisolering.

Parocs produkter tillverkas i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland. De har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc är en del av Owens Corning.

Fokuserar på hållbart byggande 

Paroc är en av Europas ledande leverantörer av energieffektiva isolerlösningar. Deras verksamhet  bygger på kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling.

I mer 80 år har Paroc skyddat nordiska hem, byggnader och konstruktioner mot stränga vintrar och extrema driftsförhållanden med våra rödvita, hållbara lösningar producerade av det obrännbara materialet stenull. Deras vision är att vara den bästa samarbetspartnern för hållbart byggande samt att erbjuda produkter, lösningar och support som hjälper deras kunder att göra medvetna och hållbara val. Detta för att skapa säkra, energieffektiva och bekväma boende- och arbetsmiljöer för framtiden.

Fortsätt läs om: Undertaksleverantörer

Adress

Paroc AB
541 86 Skövde

Besöksadress: Bruksgatan 2

Telefon och e-post

Webbplats