Tillverkare och leverantörer av undertakslösningar

Undertaksleverantörerna erbjuder kompletta undertakssystem och undertaksprodukter för olika typer av undertak i olika typer av miljöer. De ledande aktörerna främjar en sund bransch och erbjuder kvalitativa och hållbara produkter för att kunna tillgodose kundens önskemål på bästa möjliga sätt.

Undertaksleverantörer

Möte mellan produkt, miljö och expertis

Undertak är ofta mer än bara enkla undertaks­skivor uppsatta i standard­bärverk. Standard­produkterna finns alltid att tillgå och gör att kunden snabbt, lätt och smidigt kan få upp ett undertak. När däremot arkitekt, byggare, undertaks­leverantör och undertaks­entreprenör möts för att ta fram en specifik lösning för en viss lokal kan unika konstruk­tioner växa fram. Bläddra gärna i vårt galleri för att ta del av olika exempel på lösningar i olika typer av miljöer.

Låt dig inspireras!
Bild: Från Rockfons produktkatalog

Utveckling, krav och konkurrens

Tillverkarna i byggbranschen driver en ständig utveckling av sina produkter och systemlösningar för att uppnå allt tuffare krav och samtidigt kunna konkurrera om bästa teknik och pris.

 

De olika tillverkarna av undertaksprodukter kan ge råd inför val av undertakslösning eller hur deras produkter skall monteras på bästa sätt.

 

Hur ett undertak ska monteras kan variera från system till system. Därför är det alltid viktigt att följa anvisningarna för respektive system, och från respektive tillverkare, för det undertak som ska monteras. 

Låt dig inspireras!
Bild: Från Rockfons produktkatalog