ECOPHON

Hållbarhet och innovation

Kort om Ecophon

  • Utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem 
  • Starkt fokus på hållbarhet och innovation
  • Ingår i en världsledande koncern inom byggindustrin
  • Ecophons slogan är ”A sound effect on people”

Produkter för en god rumsakustik

Ecophon tillverkar och säljer akustiktak, väggpaneler och skärmar. De har en gedigen kompetens inom rumsakustik med specialister som kan hjälpa till med att skapa bra ljudmiljöer inom t ex skola, vård och kontor. Med rumsakustiken i fokus arbetar de för att människor, deras arbetsmiljö och miljö ska må bra.

De vill nå ut till så många som möjligt och anser att alla förtjänar en bra ljudmiljö. Elever har rätt att höra och förstå sina lärare. Vårdpatienter ska inte behöva utsättas för en stressande ljudmiljö. Kontorsanställda ska kunna koncentrera sig på sitt arbete och kommunicera med sina kollegor. Förskolelärare förtjänar att få behålla sin hörsel, och fabriksarbetare ska inte behöva riskera säkerheten på grund av en bullrig arbetsmiljö.

Stort fokus på hållbarhet och innovation

Ecophon ingår i Saint-Gobain, som är världsledande inom byggindustrin och ett av världens 100 ledande industriföretag. Saint-Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga.

De använder sig av sin kunskap när de utvecklar sina produkter och för att sprida dem globalt.

Ecophon har verksamhet i 14 länder, representanter i ytterligare 30 länder och cirka 800 medarbetare. Huvudkontoret för Ecophon ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. 

Fortsätt läs om: Undertaksleverantörer

Adress

Saint-Gobain Ecophon AB
Box 500
265 03 Hyllinge

Webbplats